Napredne računovodske storitve

Smo strokoven računovodski servis, redno in poglobljeno spremljamo zakonodajo, vsem našim strankam enkrat mesečno pošljemo brezplačne novice z aktualnimi temami.

Če imate pri poslovanju kakršnekoli davčne posebnosti, bomo vse probleme razrešili do konca in vam svetovali praktične in učinkovite rešitve.

Poslujemo brez papirja, vse knjižbe opremimo s slikami izvirnih dokumentov.

Pomagamo pri uvajanju e-računov in poslovanju z njimi.

Za vaše računovodstvo nam je mar, pri nas ne boste le številka, vaše poslovanje bomo poznali in tako kakovostneje opravljali naše delo.

Delo opravljamo natančno, skoraj pikolovsko. Naučili smo se, da tudi majhne nedoslednosti lahko povzročijo velike probleme.

Delamo tako, kot bi bili vaše interni računovodje, zato knjiženje izvedemo hitro, najpogosteje vsak dan.

Na vašo željo vam bomo brezplačno pripravljali mesečne bilance.

S posebno aplikacijo se lahko povežete na naš strežnik in dostopate do vaših računovodskih podatkov.

Izogibamo se nepotrebnemu delu in birokratiziranju. Na ta način obvladujemo tako stroške naših storitev kot tudi porabo vašega časa.

Če je vaše računovodstvo neurejeno ali bi lahko bilo, smo pravi naslov za vas. Imamo veliko izkušenj pri urejanju računovodstva, ki je zaradi različnih razlogov zašlo na neprave poti.

Smo specialisti za uporabo programske opreme Vasco. Možnosti, ki jih programska oprema ponuja, izrabljamo kolikor se le da.

Obračun plač

Naša storitev obračuna plač je namenjena tudi srednje velikim podjetjem. Obračun plač izvedemo tako, se pričakuje: točno, pravočasno, v popolni zaupnosti in z uporabo sodobne programske opreme.

Davčno svetovanje

Skrbimo, da plačate vse davke, vendar niti centa več, kot je potrebno. Davčno svetujemo tako našim pogodbenim strankam kakor tudi drugim naročnikom.

Svetovalne storitve

Stopite v stik z nami! Veseli bomo srečanja z vami, po katerem vam bomo lahko pripravili ponudbo naših storitev.